[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
MLM Forums » Tīkla Mārketings (MLM - Multi-level marketing) » Par Tīkla Mārketingu » Patiesība par Tīkla Mārketingu!
Patiesība par Tīkla Mārketingu!
GunārsDatums: Piektdiena, 20.01.2012, 14:23 | Ziņojums # 1
Grupa: Гости





 
ViesisDatums: Piektdiena, 27.04.2012, 08:40 | Ziņojums # 2
Grupa: Гости





Thanks for your comments. I agree 110% with you that there is so much more than just the right time and ptoioisn. In my other 11 points I discuss those things mentioned. Company, product, marketing, etc I write this blog primarily due to companies in the MLM world that do things wrong and/or unethically. This constitutes the majority of MLM companies. Residual promise is a thing of the past for most MLM executives as they build and sell their MLM companies like any other company out there. Thanks again for your comments.
 
LucharaDatums: Piektdiena, 07.03.2014, 00:38 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Grupa: Пользователи
Ziņojumi: 3
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Tīkla marketings ir vienreizēja iespēja, ja ir labs produkts, uzticama kompānija un labs kompensācijas plāns, bet tādi ir 1% no 100.

www.laminineheal.com

ziņojums rediģēts Luchara - Piektdiena, 07.03.2014, 00:39
 
KasparsDatums: Trešdiena, 23.04.2014, 23:31 | Ziņojums # 4
Ierindnieks
Grupa: Администраторы
Ziņojumi: 12
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Luchara, parasti jau katras kompānijas pārstāvis saka tieši to pašu!

Man šķiet, ja kompānijai ir slikts pakalpojums vai produkts, tad tā nespēs eksistēt vairāk kā 7 gadus.

Kādas ir jūsu domas par to? cool
 
artiskapzemsDatums: Piektdiena, 31.10.2014, 22:14 | Ziņojums # 5
Ierindnieks
Grupa: Пользователи
Ziņojumi: 3
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Mūsdienu cilvēka lielākā problēma ir tā, ka viņš bieži fantazē. Ka kaut kur, kaut kad, varbūt rīt, vai parīt es varēšu un tad viss notiks... Atradīšu koferīti ar 10 miljoniem eiro, laimēšu Superbingo. Nu nebūs tā. Superbingo varbūt, kautkad – nākošajā dzīvē. Un atliek tikai tīkla mārketings, kur jūs varat uzsākt ar minimāliem ieguldījumiem, kur cilvēks, kurš jūs ir uzaicinājis un viņa augstāk stāvošais partneris ir ieinteresēti, lai jūs pelnītu. Kāpēc? Ja jums ir preces apgrozījums un jūs pelnat naudu, līdz ar to arī jūsu partnerim un partera partnerim ir preces apgrozījums un viņi pelna naudu. Jūs apmāca, jums palīdz, ir komunikācija ar cilvēkiem, ir ceļojumi, ir interesanta sistēma, vienkārši sakot ir pavisam cita dzīve. Jo vienkārša cilvēka dzīve ir darbs-mājas, mājas-darbs ... Kā vāvere ritenī (no rīta piecēlies, aizgāji uz darbu, pēc darba uz veikalu, mājās, televizors, gulēt utt). Katru dienu viens un tas pats,protams, izņemot brīvdienas (ja ir vasara, tad uz jūru vai pie dabas, ja ziema, tad pēc apstākļiem). Un šeit jūs varat izlemt ir interesants jums tīkla mārketings vai nav. Tūkstošiem kompāniju visā pasaulē, miljoniem cilvēku strādā tīkla mārketingā. Šie cilvēki pelna naudu, ir izmainījuši savu dzīvi. Katrā kompānijā ir leģendas, katrā kompānijā ir cilvēki, kas pelna. Bieži cilvēki saka - es, un tīkla mārketinga kompānija. Nē! Bet ja jums maksā 5000 euro, 10 000 euro, 15 000 euro mēnesī, arī tad – nē. Kāds uztraucās par to, ko teiks, radi, draugi, paziņas. Pieņemsi, ka jūs vienā mēnesī nopelnat 10 000 euro – ko tad teiks jūsu draugi, radi, paziņas? Ja viņiem no tā nekāds labums nebūs, viņi varētu teikt, ka esat skops. Bet, ja nopirksiet savai sievai dārgas dāvanas, viņa noteikti mīlēs tīkla mārketingu. Ja dubultosiet bērniem kabatas naudu, viņi neteiks, ka tīkla mārketings ir slikts. Ja jūs savu ģimeni uz mēnesi aizvedīsiet atpūsties uz 5 zvaigžņu viesnīcu, viņi noteikti būs pateicīgi tīkla mārketingam.
Tagad vienkārši padomājiet, atstumjot malā visu negatīvo, vai jūs varat no šī visa gūt sev kādu labumu, bet varbūt arī – nē. Bet pirms jūs atbildat uz šo jautājumu, atbildat vai jūs zināt kas ir Donalds Tramps? Viņš ir miljardieris, ļoti pazīstama personība un viņš ir tīkla mārketinga kompānijas īpašnieks. Simtiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē pelna vairāk kā 100 tūkst. dolāru mēnesī (atkārtoju – mēnesī ). Vai tad viņu ir idioti?
Tā kā padomājiet, izvērtējiet...
 
mightybuyernetDatums: Ceturtdiena, 20.10.2016, 20:12 | Ziņojums # 6
Ierindnieks
Grupa: Пользователи
Ziņojumi: 4
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Tīkla mārketings ir pieejams gandrīz ik vienam shodien un tā ir lieliska iespēja izmantot jauno tehnoloģiju priekšrocības, kā arī izveidot vēl vienu naudas plūsmu paralēli savam ierastajam darbam!!!

Jaunākais bums Eiropā un LV ir Mighty Buyer LLC kopš 20.09.016. interneta sociālā tīkla tirdzniecības platforma,kas ir izveidots, gan kā tīkls starp sociālajiem mediju piekritējiem, gan kā interneta veikals, kas dod arī iespēju nopelnīt un gūt peļņu no komandas darba un komandas rezultātiem, ikmēneša licenses procentiem un no pārdotā interneta veikalā. Vairāk info un par iespēju pievienoties komandai un pelnīt tīkla mārketingā: mightybuyernet@gmail.com
Pielikums: 4555893.jpg (50.2 Kb)
 
baikaaDatums: Piektdiena, 28.07.2017, 11:52 | Ziņojums # 7
Ierindnieks
Grupa: Пользователи
Ziņojumi: 3
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Tā kā nevaru izveidot jaunu topiku, tad jautājums vai kāds ir pasūtijis seo rakstus priekš affiliate - https://seomedia.lv/pakalpojumi/seo-pakalpojumi/

? paldies!
 
MLM Forums » Tīkla Mārketings (MLM - Multi-level marketing) » Par Tīkla Mārketingu » Patiesība par Tīkla Mārketingu!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:


Pieraksties MLM Foruma Jaunumiem

Ievadiet Savu e-pasta adresi:

FeedBurner

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Mini-čats
200
...
ieteikt draugam
...
Nepalaid Garām!